Examensbalen

Examensbalen

”Torun Wahlby, Felicia Nilsson och jag anordnade tillsammans Kalmar ESS Examensbal 2015 för tredje året i rad. Examensbalen är ett av de årliga evenemangen som är mycket uppskattat av medlemmarna. Denna tillställning är en fin sammanfattning av alla år som medlem i Kalmar ESS förening och medlemmarna får fira att de nu är färdigutbildade.

Examensbalen är en tillställning som är tillägnad Kalmar ESS studenter som precis har lämnat in uppsatsen och väntar på att få sitt examensbevis på posten. Jag har tillsammans med min projektgrupp och Kalmar ESS anordnat en bal på Kalmar slott för föreningens duktiga examensstudenter.

Under balen stod den nya slottsrestaurangen för en trerätters middag och vi har tillsammans med våra samarbetspartners stått för underhållningen och stämningen på slottet. Min och projektgruppens uppgift har varit att se till att denna tillställning blir ett oförglömligt minne på studietiden här i Kalmar. Vårt ansvar har varit allt gällande att fixa meny och transport, underhållning och lokal på slottet. Vi ansvarade även för alla inbjudningar och att upprätta en gästlista gällande kvällen. Uppdraget att arrangera examensbalen har varit ett roligt uppdrag och har varit mycket givande för oss då kreativitet och organisationsförmåga har satts på prov. Examensbalen har bestått av mycket planering som är viktig att följa och trots all slit så var jobbet värt det. Kvällen mynnade ut i en lång och fantastisk kväll.”

- Sandra Ernér, projektledare för Kalmar ESS examensbal 2015