Ekonomer sökes!

Hej! Humanus har tidigare rekryterat en student från Kalmar ESS som agerat revisor främst för sitt cv! Vi har då agerat som referens inför kommande jobb! Och nu så söker vi DIG som är villig att engagera sig i Humanus ekonomi! Jobbet går ut på att gå igenom bokföringen en gång varje halvår. Samt sammanställa detta under ett årsmöte då nästa styrelse tar över! Hoppas du är den vi söker, det kommer bli superkul! Vi har medlemsmöte den 17/5 kl 18.00 på Sjukan, är du intresserad av posten så dyk upp!! 😉  Har du frågor så kan du höra av dig till Humanus på Facebook eller kontakta Ordförande Patryk Hamid.

Radio Shore är studentradion i Kalmar som sänder vardagskvällar från Kalmar Nyckel och är till för alla studenter i Kalmar.

Nu är de i behov av en kassör och vänder sig till oss som studenter i Kalmar ESS för att ge dig möjligheten att fylla ditt CV med en värdefull merit.

Som kassör hos oss är man föreningens ekonomichef. Att betala räkningar och fakturera tillhör de obligatoriska uppgifterna men är dock en väldigt liten del av arbetet. Kassören är snarare den som övervakar föreningens ekonomiska utveckling. Att lägga budget, bokföra och planera en buffert inför framtiden är några exempel på hur det ekonomiska arbetet kan te sig. Eftersom föreningen är relativt liten krävs inga större förkunskaper om t.ex. bokförning (även om det är meriterande), det mesta lär du dig med tiden. Det finns inga fasta ramar kring hur kassörens arbete är upplagt utan det är du själv som formar rollen.

Kassören har ett stort ansvar och arbetar tillsammans med mig (Lovisa Sars) som firmatecknare. Detta gör att du får en chans att vara med i alla delar av styrelsens arbete, en fin erfarenhet att lägga till på CV:t och hänga med världens skönaste radiogäng. 😉

Vill du ta chansen att utveckla dina kunskaper i ekonomi och använda dem i verkligheten? ESN Kalmar (föreningen för internationella studenter) söker nu en ny revisor. Som revisor i föreningen blir din uppgift att granska styrelsens arbete och att ekonomin sköts på rätt sätt.
Intresserad? Kontakta oss på contact@esnkalmar.org senast den 11e maj! 🙂