Nolless18

Välkommen kära ESS:are

Vad kul att just du har sökt dig till Linnéuniversitetet och Kalmar. 

För de flesta av er kommer starten på Ekonomihögskolan i Kalmar innebära flytt till en helt ny stad, nya människor och en ny klass där man inte känner någon. Detta kan kännas ganska pirrigt till en början. Men vi i Kalmar ESS har tänkt till. För att din skolstart här i Kalmar ska bli minnesvärd och för att du ska få möjlighet att lära känna dina nya studiekamrater anordnas en Introduktion HT18 för alla nyanlända studenter vid höstterminen 2018. Detta är någonting som du inte vill missa och ger dig som nyinflyttad (och alla kalmariter förstås) en god chans till att lära känna varandra och knyta nya kontakter på plats i Kalmar.

Vi kan med handen på hjärtat garantera att du under dessa två veckor kommer uppleva några av de roligaste dagarna i ditt liv. Genom att delta i introduktionen får du en bra möjlighet att lära känna nya människor, uppleva Kalmar stad och ha riktigt, riktigt roligt! Du kommer skratta och gråta av lycka, dansa tills du inte orkar mer och få minnen för livet.

Alla aktiviteter som sker under introduktionen är frivilliga och går inte ut på att nedvärdera någon utan genomförs för att skapa gemenskap och välkomna er. Under Introduktionen anordnar vi nyktra event och dagar. Förtäring av alkoholhaltiga drycker är frivilligt och ingenting vi uppmuntrar till.

Mer information om introduktionen kommer komma upp senare på Facebook. Och när ni ändå är igång så gilla Kalmar ESS för att hänga med på allt som händer inom ESS både före och efter introduktionen.

Klasskampen vid Introduktionen 2016 inleddes med en mäktig parad.